İŞ İLANI DETAYI

Miksan Metalde çalıştırlmak üzereİşe Alım, Personel Seçme ve Yerleştirme süreçlerinde deneyim sahibi olanİzin takipleri ve personel taleplerinin takibini yapabilenPersonel performanslarının takibi, performans görüşmeleri ve performans yükseltme faaliyetleriİş Hukuku, Personel Özlük, Eğitim, Performans Yönetimi, Motivasyon Yönetimi gibi diğer İK fonksiyonlarında bilgi sahibi,Puantaj ve maaş hesaplama konusunda deneyimli olanEn az yüksek okul, tercihen üniversite mezunuEn az 3-4 yıl deneyim sahibi,Aday havuzu oluşturan,Bağlı bulunduğu bölge içerisinde oluşan mavi yaka ihtiyaçlarını karşılayabilen,İSG , oryantasyon vbEğitim süreçlerini organize edebilen,


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTercihen İnsan Kaynakları alanında 3 yıl tecrübeli,İş hukuku ve çalışma mevzuatı konusunda bilgi sahibi,Çözüm odaklı ve analitik düşünme becerisine sahip,Planlama, organizasyon ve iletişim becerileri güçlü.Ms Office programlarına hakim.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Yunusemre
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg Yunusemre veya Edmeg Manisa İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder