İŞ İLANI DETAYI

Faberk Group bünyesinde insan kaynakları personeli istihdam edilecektir.İşe alım süreçleriyle ilgili raporlara destek verilmesi,Şirket içi eğitimleri planlama, organize etmek ve raporlamaları konusunda destek vermek,Kariyer portallarında iş ilanlarının yayınlanması,Uygun adayları mülakata davet etmek için telefon ile aramak,Personel ve özlük işlerine operasyonel olarak destek vermek ve dosyalamasını yapmak,Evrak Takibi İnsan kaynakları süreçlerini iyileştirmek ve sistem geliştirme çalışmalarına destek olmak,işlemlerini yürütecek adaylar değerlendirilecektir.


Üniversitelerin lisans- ön lisans programlarından mezun,Alanında en az 2 yıl tecrübeli,MS Office programlarına hakim,Bordro, özlük işleri konularında deneyim sahibi,Takım çalışmasına yatkın ve insan ilişkilerinde başarılı,Planlama, organizasyon ve problem çözme yetkinliklerine sahip,adaylar değerlendirilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : İzmit
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg İzmit veya Edmeg Kocaeli İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder