İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın İnsan Kaynakları Danışmanlık ve personel tedarik hizmetlerinde, tüm süreçleri asiste edecek,insan kaynakları asistanı ve insan kaynakları meslek elemanı istihdam edilecektir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe- Üsküdar,Ümraniye,Kadıköy,Çekmeköy ikametli olmak,- Üniversitelerin ,İnsan Kaynakları,İşletme,Endüstri Mühendiliği,Kimya Mühendisliği,uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun,-Tercihen yüksek lisansını tamamlamış olmak,-Tercihen çok iyi derecede İngilizce konuşabilen-Yüksek Lisansını; İnsan Kaynakları,Yönetim Organizasyon,Pazarlama,İşletme alanlarından birinde yapmış olmak veya İş ve Meslek Danışmanlığı Eğitim ve Sertifikalarını almış olmak- İŞKUR İşbaşı eğitimi almışsertifikalı, iş aradığı alandı mesleki eğitim kurumu sertifikası sahibi olmaksekreterlik, yönetici asistanı, insan kaynakları yönetimi meslek elemanı-Son 6 aydır çalışmıyor olmak,-Mezun olduğu okuldan çokiyi derece ile mezun olmak,Bölüm mezuniyet derecesi var ise belirtiniz-İnsan Kaynakları süreçlerine dair bilgi ve eğitim sahibi olmak,-Yurtdışı ve seyehat engeli bulunmamak,-Diksiyon ve prezantasyonu düzgün,Türkçe yi dikkatli kullanabilen,-Bilgisayar ve internet bilgisi iyi,ofis araçlarını kullanmasını bilen,word,exel,outlook kullanımında deneyimli,-Tercihen araç kullanmasını bilen,-İnsan Kaynakları-Kariyer terim ve terminolojisine hakim,tercihen İnsan kaynakları departmanlarında 2 yıl ve üzeri iş deneyimine sahip,-Mesleklere ve sektörlere dair bilgi sahibi olan,-Analitik düşünme ve sonuç odaklı iş yapabilen,planlama ve raporlamada başarılı adaylarNOT:ÖZGEÇMİŞLERİ FOTOĞRAFSIZ VE ADRES BİLGİLERİ YETERSİZ ADAYLARIN MÜRACATLARI DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Firmamız aracılığı ile iş arayan adayların özgeçmişleri ve müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve iş müracatı anında firmamıza ibrazı gerekmektedir. ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK EĞİTİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ Türkiye İş Kurumu nun 303 numaralı izin belgesi ile 2008 yılından beri İŞKUR Özel İstihdam Bürosu faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 22- -28 (30.10.2002 - 2.10.1996 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALTUNİZADE MAH. NUHKUYUSU CAD. FERAH APT. NO:116 D:2 ÜSKÜDAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , ÜMRANİYE , MALTEPE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hatice Ünvan : Müdür Telefon : 905543700229 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Üsküdar
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905543700229

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Üsküdar veya Edmeg İstanbul İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.