İŞ İLANI DETAYI

Dijital özlük dosyası, dijital arşiv ve fiziki arşivin oluşturulması ve takibinin yapılması,İlgili raporlamaların yapılması ve raporların takip edilmesi,Günlük, aylık PDKS raporlarının hazırlanması ve sunulması,İcra, avans, BES işlemlerinin takip edilmesi ve gerekli işlemlerin yapılması,Çalışan işe giriş, işten çıkış işlemlerinin gerçekleştirilmesi.Personelden gelen mailleri uygun bir şekilde cevaplaması,Özlük dosyasında bulunan eksikliklerin tespit edilmesi ve raporlanması


Tercihen Üniversite mezunu.Çalışma saatlerine ve ekip çalışmasına uyumlu,Dikkatli ve yaptığı işe önem veren,MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen, İyi derecedeYazılı ve sözlü iletişim becerisi gelişmiş, insan ilişkileri kuvvetli,Bilecik - Bozüyük’te veya Eskişehir de ikamet eden veya edebilecek olan,En az 1 yıl İnsan Kaynakları veya Mali Müşavirlik ofisinde çalışmış olmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bilecik
İlçe : Bozüyük
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bilecik ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bilecik, Edmeg Bozüyük veya Edmeg Bilecik İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bilecik ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bilecik Geneli İş İlanları