İŞ İLANI DETAYI

Personelin özlük, işe alım ile işten ayrılma süreçlerini firmanın prosedürleri ve mevzuatlar doğrultusunda yürütmek, tüm süreçlerle alakalı arşiv-tasnif işlemlerini yapmakSADECE KAHRAMANKAZAN,KEÇİÖREN,YENİMAHALLE,ETİMESGUT,SİNCAN BÖLGESİNE SERVİS İMKANI VARDIR.LÜTFEN İLANA BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA İLANDAKİ MAİL ADRESİNE FOTOĞRAFLI CV GÖNDERİNİZ.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe- Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,- İnsan Kaynakları alanında mesleki eğitim ve kişisel gelişim süreçlerinde bulunmuş- İnsan Kaynakları ile ilgili raporlamaların gerçekleştirebilecek,- Sistemli, titiz ve sonuç odaklı çalışan- Temsil yeteneği güçlü ve insan ilişkilerinde başarılı- İşe alım ve özlük uygulamalarında en az 1 yıl deneyim sahibi,- İş Kanunu,SGK,İŞKUR,İSG mevzuatına hakim,- Tercihen Özlük ve bordrolama konusunda bilgi sahibi,- MS Office programlarına ÖZELLİKLE EXCEL İYİ derecede hakim, CV lerin ilandaki mail adresine gönderilmesi sonrası uygun görülen adaylar ile iletişime geçilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Kahramankazan
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Kahramankazan veya Edmeg Ankara İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder