İŞ İLANI DETAYI

Yöneticilerle birlikte çalışarak şirketin işe alım ve seçim sürecini planlama ve yönetme,Şirket çalışanlarının performans yönetimini takip etmek,Çalışanların öğrenme ve gelişimini arttırıcı faaliyetler oluşturmak,Çalışanların ve işverenin yasal haklarını gözeterek, özlük, bordroloma ve işten ayrılma prosedürlerini uygulamak,Ön büro elemanlarına yardımcı olmak vbGörev ve işlemleri yerine getirecek çalışma arkadaşları arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı DilEtkin ve çok yönlü bir sistemin enerji, motivasyon ve sorumluluk niteliklerini taşıyabilecek,Uzun süreli bir sözleşme yapabilmek için her hangi bir engeli olmayan,Hem ulusal hem de uluslararası çapta eğitim veren bir eğitim sisteminin parçası olmak isteyen,En az A2 seviyesinde İngilizce bilen Adayları ekibimize bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
İlçe : İlkadım
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Samsun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Samsun, Edmeg İlkadım veya Edmeg Samsun İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Samsun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder