İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Tüm personelin giriş-çıkış zamanlarını ve puantajları tutulmasını sağlamak.Mesai, izin vbBilgilerini kayıt altına aldırmak.Maaş bordrolarının personele dağıtılmasını sağlamak.Personel sigorta işlemlerini takip etmek.İnsan kaynakları planlaması yaparak; iş başvurularını takip etmek, değerlendirme sonucu uygun adayların yetkililer ile görüşmelerini organize etmek.İşe başlama ve işten ayrılma işlemlerini takip etmek.Bordrolama yapabilmek.Amirinin verdiği diğer görevleri yerine getirmek.


Ekip çalışmasına yatkın, dikkatli, titiz, sonuç ve çözüm odaklı, Analitik düşünce yapısına sahip, İstikrarlı, takipçi, dinamik ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Raporlama yapabilen, Tercihen muhasebe bilgisi olan,En az Lisans Mezunu, Sözlü ve yazılı iletişimi kuvvetli deneyimli-tecrübeli adaylar e-mail adresimizden başvuru yapabilirler. Başvuru yapmak isteyen adaylar bilgi@trms.com.tr e-mail adresimize CV lerini gönderebilir.Sakarya-Hendek teki fabrikamız için personel arayışımız bulunmaktadır.CV ler toplandıktan sonra başvurular değerlendirilecek, kriterlere uyan adaylar görüşmeye çağırılacaktır.Mutlaka iş başvuru formununda-CV de İNSAN KAYNAKLARI UZMANI başvurusu diye belirtiniz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Hendek
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Hendek veya Edmeg Sakarya İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder