İŞ İLANI DETAYI

Medical Park İncek Hastanemizde, görevlendirilmek üzere İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız mevcuttur.GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun, Sağlık sektöründe Özlük İşleri ve Bordrolama süreçlerinde en az 4 yıl tecrübeli, İş Kanunu, SGK mevzuatı ve teşvik uygulamalarına hakim, Resmi kurumlarla SGK, İşkur, Çalışma Bakanlığı gerekli yazışmaları ve iş takibi, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Analitik düşünme ve problem çözebilme yeteneğine sahip, Düzenli, takipçi ve kontrol yeteneği gelişmiş, İletişim ve insan ilişkilerinde başarılı, Sorumluluk sahibi, inisiyatif alabilen, Ekip çalışmasına yatkın.BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN VERİLEN MAİL ADRESİNE CV GÖNDERMELERİ İSTENMEKTEDİR.


Personelin işe giriş ve işten çıkış işlemlerinin takibi, İşten çıkış işlemlerinde yasal prosedürleri uygulamak, Aylık puantaj bilgilerinin toparlamasını ve raporlamasını yapmak, Bordro ve ücret tahakkuk süreçlerinden sorumlu olmak, Bütçe & Gerçekleşen kontrollerini belirlenen gider hedefleri doğrultusunda yapmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Eyüpsultan
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Eyüpsultan veya Edmeg İstanbul İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.