İŞ İLANI DETAYI

Yiğit Delta Polimer bünyesinde çalışacak Muhasebe ve İnsan Kaynakları Uzmanı aramaktayız.Firmamızın İnsan Kaynakları strateji ve politikalarının oluşturulması,İşe alım, bordrolama, eğitim, performans yönetimi ve diğer tüm süreçlerin yönetilmesi,İnsan Kaynakları süreçlerinin İş Kanununa uygun olarak icra edilmesi,Ön muhasebe işlemlerini gerçekleştiecek,Çalışma arkadaşı aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAday tarama, ölçme değerlendirme ve mülakat gerçekleştirme gibi işe alım süreçlerinde tecrübe sahibi,İnsan Kaynakları süreçlerine hakim ve muhasebe bilgisine sahip,İş Kanunu ve Çalışma Yasal Mevzuatları hakkında bilgisi bulunan,İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri gelişmiş,Girişken, aktif ve yüksek sorumluluk bilincine sahip,Raporlama becerisi gelişmişÇalışma arkadaşı aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Kahramankazan
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Kahramankazan veya Edmeg Ankara İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder