İŞ İLANI DETAYI

Tüm İnsan Kaynakları süreçlerinde aktif rol almak,İş hukuku alanındaki gelişmeleri takip ederek alınması gereken önlemler konusunda önerilerde bulunmak,İşe giriş/işten çıkışlarda yasal ve kurumsal işlemlerin yürütülmesine destek olmak,Personel puantaj, prim ve fazla mesailerinin hazırlanmasıPersonel maaşlarının hazırlanması sürecinin yürütülmesi,Personel icra takibi,İş kazası bildirimlerinin yapılması,Bes yeni girişlerin yapılması,Personel yemek kartlarının ödenmesi ve takibi,Günlük vizite raporlarını taranması,


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,İnsan kaynakları süreçlerinde minimum 2 yıl deneyimli,MS Office programlarına hakim,Sonuç odaklı,Gelişimine önem veren,Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,Sözlü ve yazılı iletişimi kuvvetli,Dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,İnsan ilişkileri güçlü ve etkili problem çözme becerisine sahipSorumluluğundaki işlerin zamanında ve kaliteli bir şekilde yapılmasını sağlayacak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇOBANÇEŞME MAH. SANAYİ CAD. NO:44 A BLOK D:144 BAHÇELİEVLER İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , ESENLER İrtibat Bilgileri : İsim : ceren hanım Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ Telefon : 905542745603 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Avcılar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905542745603

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg AVCILAR veya Edmeg İstanbul İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.