İŞ İLANI DETAYI

Mitto Consultancy Danışmanlık A.Ş17 yıllık çevre, maden, orman ve jeoloji-hidrojeoloji mühendislikleri alanlarında uzmanlaşmış, sektörde öncü bir maden danışmanlık firmasıyızŞirket olarak, sürdürülebilir madencilik ve çevresel sorumluluk ilkelerine bağlıyız ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmekteyizMitto Consultancy olarak, çalışanlarımızın kariyer gelişimlerini desteklemek ve onlara sürdürülebilir bir çalışma ortamı sunmak önceliklerimiz arasındadırYenilikçi ve dinamik bir ekibin parçası olmak istiyorsanız, İnsan Kaynakları Uzmanı arıyoruz sizinle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyoruzAramıza katılacak İnsan Kaynakları Uzmanı, şirket içi insan kaynakları stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasında kritik bir rol oynayacaktırBu pozisyon, işe alım süreçlerinden çalışan ilişkilerine ve performans yönetimine kadar geniş bir yelpazede sorumluluklar içermektedirİşe alım ve seçme süreçlerinin yönetimiPerformans değerlendirme süreçlerinin koordine edilmesiÇalışan eğitim ve gelişim programlarının planlanması ve uygulanmasıİş kanunu ve düzenlemelerine uyum sağlanmasının garantilenmesiÇalışan ilişkilerinin yönetilmesi ve çalışan memnuniyetinin artırılması yönünde çalışmalar yapılması.


İlgili alanda lisans derecesi İnsan Kaynakları, İşletme, Psikoloji vb.. Madencilik sektöründe deneyim tercih sebebidir. Güçlü iletişim ve problem çözme becerileri. Analitik düşünme yeteneği ve detaylara dikkat. MS Office programlarına hakimiyet. İlgili adayların, özgeçmişlerini [beste.demir@mitto.com.tr] adresine göndermeleri rica olunur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÜMİT MAHALLESİ 2531.SOKAK NO:8 ÜMİTKÖY ÇANKAYA ANKARA ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , AYAŞ , BALA , BEYPAZARI , ÇAMLIDERE , ÇANKAYA , ÇUBUK , ELMADAĞ , GÜDÜL , HAYMANA , KALECİK , KIZILCAHAMAM , NALLIHAN , POLATLI , ŞEREFLİKOÇHİSAR , YENİMAHALLE , GÖLBAŞI/ANKARA , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN , AKYURT , ETİMESGUT , EVREN , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Beste DEMİR Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 903122221828 E-posta : beste.demir@mitto.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122221828
beste.demir@mitto.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ALTINDAĞ veya Edmeg Ankara İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder