İŞ İLANI DETAYI

Üretimini yapmakta olduğumuz VIP araç , karavan ve özel dizayn araçlar üretimini yapmakta olan fabrikamıza İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır1İnsan Kaynakları politika stratejilerinin oluşturulması ve yönetilmesi, 2SGK Giriş-Çıkış bildirge işlemlerinin yürütülmesi, 3Aylık Bordroların hazırlanması, maaş hesaplarının yapılması, 4Muhtasar, SGK beyannamelerinin verilmesi, 5İş Kanunu ve SGK mevzuatına uygun işleyiş yürütmek, 6PDKS sisteminin takip edilmesi ve raporlanması, 7Yıllık izin, istirahat raporları ve devamsızlık takiplerinin yapılması ve sisteme işlenmesi, 8İşe alım süreçlerinin yönetilmesi, 9İşe alım politika ve stratejileri konusunda öneriler geliştirmek, 10Personel özlük dosyalarının oluşturulması ve güncellenmesi, 11Oryantasyon ve işbaşı eğitimleri ile işe uyum sürecinin planlanması ve yönetilmesi, 12Stajyer sürecinin planlanması ve yönetilmesi, 13İSG Eğitim ve süreçleriniin yönetimesi, Çalışma saatleri : Hafta içi 08:30 - 18:00 Cumartesi - Pazar çalışmamız yoktur.


1. Üniversitelerin ilgili ön lisans veya lisans bölümlerinden mezun, 2. Alanında en az 5 yıl deneyimli, 3. Micro Fly Bodrolama programına hakim, 4. Raporlamalar konularında yetkin, 5. Organizasyondaki tüm birimler ile etkin iletişim kurabilecek düzeyde iletişim becerileri gelişmiş, analitik düşünme becerileri ve ikna kabiliyeti yüksek, 6. MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, 7. Planlı ve disiplinli çalışma yapısına sahip, 8. İşi zamanında teslim edebilen, 9. Takım çalışmasına yatkın , 10. Sağlık yönünden engel teşkil edecek herhangi bir durumu olmayan, 11. Fabrika kültürü olan, 12. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Çatalca
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Çatalca veya Edmeg İstanbul İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.