İŞ İLANI DETAYI

Sizleri, dünyanın en büyüleyici atmosferlerinden birine sahip Kapadokya’da bulunan, eski ile yeninin, lüks ile konforun mükemmelce, ahenk içinde harmanlandığı; kervansaray mimarisini ve kültürünü yepyeni bir anlayışla sunan, masalsı görüntüsü ve eşsiz doğası ile beş yıldızlı misafirperverliğin adresi AJWA Cappadocia’nın bir parçası olmaya davet ediyoruzOtelimizde görevlendirilmek üzere  İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı  arayışımız bulunmaktadır.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Otel ve Turizm sektörü İnsan kaynakları alanında en az 3 yıl deneyime sahip,4857 sayılı İş kanunu, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanuna hakim ve ilgili yasal mevzuatları takip eden,İşkur ve SGK gibi resmi kurumlara olan bildirimleri gerçekleştirebilecek,Ücret Bordrolarının hazırlanmasını ve personel özlük işlemlerinin takibini yapabilecek,İşe alım ve işten ayrılış süreçlerini gerçekleştirecek,Personel ile ilgili tutanak, ihtar ve savunma talebi süreçlerini yürütebilecek,İş Sağlığı ve Güvenliği konularına hakim, Logo Bordro programını kullanabilen,MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen,İletişim becerisi ve insan ilişkileri kuvvetli, dikkatli, titiz ve sorumluluk sahibi olan,Organizasyon ve takip yeteneği güçlü,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Nevşehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Nevşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Nevşehir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Nevşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder