İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın İşe alım ve insan kaynakları mülakat uzmanlığı departmanında uzman statüsünde görev alacak  İşe Alım ve Mülakat Uzmanı istihdam edilecektir.


-Tercihen İstanbul Anadolu Yakasında ikametli,-İnsan Kaynakları seçme yerleştirme ve mülakat süreçlerinde fiilen bulunmuş ve en az 5 yıl deneyimli,-Alanında üniversitelerin lisans bölümlerindenişletme-iktisat-insan kaynakları-endüstri mühendisliği-çalışma ekonomisi ve uluslararası ilişkiler mezun,-Mühendislik,işletme,dış ticaret alanlarından birinde kendisini kişisel gelişim olarak yetiştirmiş,-Tercihen insan kaynakları ve işletme alanında yüksek lisans ve doktora yapmış,-İşletmelerin iç işleyişine dair saha tecrübesi olan,-İletişim ve ikna gücü yüksek,diksiyonu düzgün,Türkçe yi çok iyi kullanabilen,-Tercihen İngilizceyi çok iyi konuşabilen,-Uluslararsı ilişkiler ve dış politika konularında bilgi sahibi,-İşletmelerin yönetimsel yapısı ve ekonomik terim ve terminolojiye hakim,-Yurtiçi ve yurtdışı seyehat engeli bulunmayan,-Bay adaylar için askerliğini yapmış olan,-Aktif araç kullanabilen,NOT: Özgeçmişlerinde adres bilgisi yetersiz ve fotoğrafsız adayların müracatları değerlendimeye alınmayacaktır.Müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet  gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve müracat anında firmamıza ibrazı gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tekirdağ ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder