İŞ İLANI DETAYI

Ayder yolu üzerindeki şantiyede çalıştırılacak bay engelli personel alınacaktırŞantiyede çalışabilecek yetkinliğe sahip engelli personele ihiyaç vardırGündüzlü ya da yatılı da olabilirErkek personel için kalma imkanı vardır.24.06.2024 tarihinde saat 14:00 de İşkur il müdürlüğü 6Kat toplantı salonunda mülakat yapılacaktır.


Şantiyede kalabilecek yeterliliğe sahip olmalıdır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -50 (20.06.2006 - 22.05.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 00 ARDEŞEN RİZE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ARDEŞEN , ÇAMLIHEMŞİN , ÇAYELİ , FINDIKLI , İKİZDERE , KALKANDERE , PAZAR/RİZE , RİZE MERKEZ , GÜNEYSU , DEREPAZARI , HEMŞİN , İYİDERE İrtibat Bilgileri : İsim : mülakat yüz yüze Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Rize
İlçe : Ardeşen
Pozisyon : Bekçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Rize CENGİZ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim numarası

Bekçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Rize ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Rize, Edmeg ARDEŞEN veya Edmeg Rize Bekçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Rize ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder