İŞ İLANI DETAYI

DOĞU KARADENİZ PREFABRİK bünyesinde Yeşiltepe'de bulunan ofiste İnşaat Teknolojisi Teknikeri mesleğinde çalışabilecek, 20-30 yaş aralığında kadın personel aranmaktadır.AUTOCAD VE SKETCHUP programlarını kullanabilen,İlana başvuru yapıldıltan sonra, İlkay EYÜBOĞLU İrtibat:0 543 717 61 06 ya da Çılga ÇOLAKOĞLU İrtibat: 0 462 224b20 60 ile görüşülmesi gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneğiİş tecrübesi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (1.06.2004 - 3.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESİROĞLU (ESİROĞLUNDA BULUNAN ARAS KARGO YANINDA TABELASI YOK) ORTAHİSAR TRABZON TRABZON MERKEZ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TRABZON MERKEZ , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Pozisyon : İnşaat
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Trabzon DOĞU KARADENİZ PREFABRİK YAPI ELEMANLARI SANAYİ VE TİCARET L TD ŞTİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder