İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz bünyesinde olan şantiyelerin denetlenmesinden ve ststik mimari projelerden projelerinin yürütülmesinden sorumlu olacak, Günlük olarak inşaat operasyonlarını denetleyecek,İşin zamanında ve doğru kalite standartlarında, güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayacak,Güvenliğinin sağlanması için gerekli her türlü önlemi alabilecek,Yapı müteahhidi adına, yapım işinin ruhsata ve projelere uygun olarak gerçekleştirilebilmesi için gerekli olan inşaat ve iş organizasyonunu sağlayabilecek,İnşaat Teknolojisi Teknikeri alınacaktır. Ücret görüşmede belirlenecektir.


İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -40 (11.04.2004 - 14.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Akasya Mah. 220. sok. no 4 Bahçeşehir Koleji Çaprazı Altınsaray İnşaat. HATAY MERKEZ HATAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : HATAY MERKEZ , ANTAKYA , DEFNE İrtibat Bilgileri : İsim : Mustafa AŞKAR Ünvan : Telefon : 905374313031 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905374313031

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder