İŞ İLANI DETAYI

Aydın, Muğla, Kuşadası nda bulunan Beton Laboratuvarlarımız için1Aydın bölgesinde numune alımı, testi işlemleri için İnşaat Teknikeri - İnşaat Teknisyeni mezunu Araç kullanma deneyimi olan esnek mesai saatlerine uyabilecek inşaat teknikeri veya teknisyeni çalışma arkadaşına ihityacımız vardır.2Nazilli bölgesinde numune alımı, testi işlemleri için İnşaat Teknikeri - İnşaat Teknisyeni mezunu Araç kullanma deneyimi olan esnek mesai saatlerine uyabilecek inşaat teknikeri veya teknisyeni çalışma arkadaşına ihityacımız vardır.3Muğla bölgesinde numune alımı, testi işlemleri için İnşaat Teknikeri - İnşaat Teknisyeni mezunu Araç kullanma deneyimi olan esnek mesai saatlerine uyabilecek inşaat teknikeri veya teknisyeni çalışma arkadaşına ihityacımız vardır.4Kuşadası bölgesinde numune alımı, testi işlemleri için İnşaat Teknikeri - İnşaat Teknisyeni mezunu Araç kullanma deneyimi olan esnek mesai saatlerine uyabilecek inşaat teknikeri veya teknisyeni çalışma arkadaşına ihityacımız vardır.Not: Aydın, Muğla ve Nazilli bölgesinde görevlendirilecek yerleşimlerinde ikamet edenler yahut kendi imkanları ile ikamet edebilecekler öncelikli tercih edilecektirKuşadası bölgesi için kalacak yer imkanı şirketimiz tarafından karşılanacaktır.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -36 (22.09.2004 - 26.08.1988 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KADINLARDENİZİ MAHALLESİ SÜLEYMAN DEMİREL BULVARI 2. SOKAK 1/D KUŞADASI AYDIN / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hüseyin Dal Ünvan : Şirket Müdürü Telefon : 905324411894 E-posta : bilgi@atilimlab.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Kuşadası
Pozisyon : İnşaat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324411894
bilgi@atilimlab.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İnşaat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın, Edmeg Kuşadası veya Edmeg Aydın İnşaat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder