İŞ İLANI DETAYI

WİNSA PVC PENCERE - LİNEA ROSSA ALÜMİNYUM - IQ ALÜMİNYUM AYDIN BAYİSİ OLAN AHMET KOYUNCU KOYUNCU ALÜMİNYUM DA ÇALIŞMAK ÜZERE TECRÜBELİ İNŞAAT TEKNİSYENİ ALINACAKTIRNot: Yukarıdaki şartlara uygun adayların İŞKUR DAN ALACAKLARI BELGE ile görüşmeye gitmesi gerekmektedirİnternetten başvuracak adaylar ise BAŞVUR butonu ile başvurusunu tamamladıktan sonra MUTLAKA işverenle iletişime geçmelidirler.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe- Üniversitelerin inşaat teknikerliği bölümü mezun veya teknik lise mezunu,- Sahada inşaat işlerini kontrol ve takip edecek,- Projelerin imalatını ve montajını takip edecek,- İş programına göre sahayı organize edebilecek,- Ölçü almasını bilen,- Takım çalışmasına yatkın,- Sorumluluk alabilen,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : İnşaat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder