İŞ İLANI DETAYI

Yapmakta olduğumuz Banka ve Taahhüt işleri için Ekip Arkadaşı aranmaktadırİş Tanımı -Projenin inşai işlerinin iş programına uygun şekilde yürütülmesini sağlamak. -Projenin tasarım aşamasından teslim aşamasına kadar olan süreçte proje, hesap, rapor, keşif ve metraj süreçlerini koordine etmek ve gerektiğinde bizzat yapmak. -Müşavir firma ile gerekli görüşmeleri yaparak rapor hazırlamak. -Tüm projelerin proje ve imalatlarının aynı kalitede üretilmesini sağlamak. -Sorumluluğunda olan projelerin inşai işler süreçlerinin hatasız yürütülmesinde şantiyede ilgili birimlere destek olmak; süreçleri takip ve kontrol etmek.


Üniversitelerin İnşaat Teknikeri ve İç Mimarlık bölümünden mezun, Üstyapı inşaat işlerine hakim, malzeme bilgisine sahip, Tercihen veri şantiye ve merkezi deneyimi bulunan, MS Office Uygulamalarına hakim, Seyahat engeli bulunmayan,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Mimar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Level Group İnşaat Ticaret A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!