İŞ İLANI DETAYI

Özkon Yapı’da çalışmak üzere; İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, Autocad ve MS Office programlarına hakim, Ayrıca mesleğinin gerektirdiği programları kullanabilen, Statik, Mekanik, Elektrik , Altyapı ve Mimari Projelerin koordinasyonunu sağlamak, Satış ve Satın alma yapabilecek B sınıfı ehliyeti olan, araç kullanım tecrübesine sahip İletişim becerileri kuvvetli, işinin takipçisi, sonuç odaklı, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış Çalışma arkadaşı alınacaktırİrtibat: 0541 978 77 12Başvurular aşağıdaki 'Başvur butonuna tıkladıktan veya İŞKUR^dan gönderme formu aldıktan sonra yapılacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama BecerisiÖzkon Yapı’da çalışmak üzere; İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, Autocad ve MS Office programlarına hakim, Ayrıca mesleğinin gerektirdiği programları kullanabilen, Statik, Mekanik, Elektrik , Altyapı ve Mimari Projelerin koordinasyonunu sağlamak, Satış ve Satın alma yapabilecek B sınıfı ehliyeti olan, araç kullanım tecrübesine sahip İletişim becerileri kuvvetli, işinin takipçisi, sonuç odaklı, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış Çalışma arkadaşı alınacaktır. İrtibat: 0541 978 77 12


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VALİDE SULTAN MAH. 100. YIL CAD. NO:22 KARAMAN MERKEZ KARAMAN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARAMAN MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karaman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Karaman ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SANA Yİ TİC LTD ŞTİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Karaman İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karaman Geneli İş İlanları