İŞ İLANI DETAYI

Statik raporlama ve çiziminin yapılması,Projenin keşif, metraj, hakedişinin yapılmasıProjenin sorunsuz bir şekilde yürütülmesini, yapıların bütçe dahilinde ve planlanan zamanda tamamlanmasını sağlamak,Saha incelemeleri de dahil olmak üzere teknik ve fizibilite çalışmaları yapmak,İşçilik, malzeme ve ilgili maliyetleri hesaplayarak proje bütçesini belirlemek,Temelin yeterliliğini ve sağlamlığını belirlemek için toprak testini gerçekleştirmek ve değerlendirmek,Projenin, özellikle sağlık ve güvenlikle ilgili yasal gerekliliklere uygun olduğundan emin olmak,Projenin sürdürülebilirliğini ve çevresel etkilerini değerlendirmek,Detaylı tasarımlar geliştirmek için bir dizi bilgisayar yazılımı kullanmak,Müşteri, mimar ve taşeronlar da dahil olmak üzere çeşitli profesyonellerle birlikte çalışmak,Kamu kurumu ve planlama kurumlarına raporlama yapmak vs.


Tercihen ahşap yapılarda deneyimli,SAP2000, AutoCAD, Civil 3D ve benzeri tasarım programlarına hakim olmak,Problem çözme yeteneği göstermek,Son teslim tarihine ve bütçeye uygun olarak çalışmak,Takım çalışması ve yönetimine yatkınlığı olmak,Sözlü ve yazılı iletişim becerisine sahip olmak,Yoğun çalışma temposuna uyum sağlamak,Erkek adaylar için askeri yükümlülüğü bulunmamak.NOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN 'BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YADA E-POSTA ADRESİNDEN 'ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CEVİZLİ MAH.BAĞDAT CAD. NO:519 519 PLAZA MALTEPE MALTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , ATAŞEHİR İrtibat Bilgileri : İsim : ELİF KASAP Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 905495107910 E-posta : hr@turkmahall.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905495107910
hr@turkmahall.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KARTAL veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.