İŞ İLANI DETAYI

Yıldırım Mimari de çalışacak aşağıda belirtilen konularda en az 2 yıl tecrübeye sahip olmak:- Projenin inşai işlemlerinin iş programına uygun şekilde yürütülmesini sağlamak,- Tüm proje ve imalatlarının aynı kalitede üretilmesni sağlamak,- Sorumluluğunda olan projelerininşai işler süreçlerinin hatasız yürütülmesinde diğer birimlere destek olmak,süreçleri kontrol ve takip etmek


İş Tecrübesi- Üstyapı inşaat işlerine hakim, malzeme bilgisine sahip,- Kaba ve ince işlerde bilgiye sahip,- Ms Office uygulamalarına ve Autocad ve benzeri çizim programları kullanabilen,- Seyahate engeli bulunmayan,- Manavgat veya Alanya da ikamet eden,-Erkekler için askerlik hizmetinden muaf ya da tamamlamış olmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Manavgat
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg Manavgat veya Edmeg Antalya Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder