İŞ İLANI DETAYI

1995 yılından bugüne, prefabrike ve çelik konstrüksiyon sektöründe ülkemizde ve yurtdışında önemli ve saygın projelerin çözüm ortağı olan şirketimizde; Satış müdürlüğü bünyemizde çalışacak, ‘Çelik Statik Proje Mühendisi' çalışma arkadaşı aramaktayız.İŞKUR internet sisteminden başvuru yaptıktan sonra firma ile iletişime geçiniz.


GENEL NİTELİKLER: Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun,Çelik Prefabrik yapılar ve Çelik yapılar konusunda projelendirme de en az 5 yıl deneyimli, Tekla örneğin.AutoCAD, SAP2000, programlarını iyi derecede kullanabilen,Tercihen Tekla veya Strucad yazılımını kullanabilen,Yapıların dinamik ve statik hesaplamalarına ve ilgili standartlara hakim, İyi derece de ingilizce bilgisine sahip,Erkek adaylar için askerlilk hizmetini tamamlamış olmak.İŞ TANIMI:Çelik Statik proje tasarım sürecini yürütmek ve yönetmeliklere uygun olarak uygulama projesi çizmek,Çelik yapı tasarım modelleme ve analizlerini yapmak,Hesap raporlarını hazırlamak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 24- -40 (19.04.2000 - 23.01.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 24- -45 (19.04.2000 - 23.01.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTANBUL YOLU 30.KM NO:424 (TAİ KAVŞAĞINDAYIZ) KAHRAMAN KAZAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANKAYA , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri : İsim : HAKKI VAKUR YILMAZYIGIT Ünvan : GENEL MÜDÜR YARDIMCISI Telefon : 905323634364 E-posta : vakur@prefi.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323634364
vakur@prefi.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ÇANKAYA veya Edmeg Ankara Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder