İŞ İLANI DETAYI

Kurumsal firmamızın Ostim ve Yaşamkentteki inşaat projelerimizde görevlendirilmek üzere düz işçi aranmaktadır.Şantiyede kat temizliği yapılmasıŞantiyede getir götür yapabilecekŞantiyede su pompalarını çalıştırabilecek 08.00-18.00, 25 bin maaş, yemek, 1000 Türk lirası yol parasıİsteyenler için kalacak yer vardır.UZUN SÜRELİ ÇALIŞMAK İSTEYENLERİN İLETİŞİME GEÇMESİ RİCA OLUNUR.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe-


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 30- -52 (3.10.1994 - 4.09.1972 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALACAATLI MAH. 5098.SOKAK 60171/2 PARSEL A,B,C,D BLOK ANKARA ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANKAYA , YENİMAHALLE , SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ADEM BEY Ünvan : Şirket müdürü Telefon : 905540083280 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : İnşaat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905540083280

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İnşaat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara İnşaat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder