İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: İngilizce ÖğretmeniŞirket: Bemar Kariyer OkuluBemar Kariyer Okulu olarak, eğitim kadromuza katılmak üzere deneyimli bir İngilizce Öğretmeni arıyoruzBu pozisyon, öğrencilerimize İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak ve onları global bir dünyada başarılı olmaları için hazırlayacak.Görevler:- İngilizce derslerini planlama ve uygulama- Öğrencilerin dil becerilerini değerlendirme ve geliştirme- Öğrencilere dil bilgisi, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri öğretme- Öğrencilerin ilerlemesini izleme ve raporlama- Etkili öğrenme stratejileri ve teknikleri kullanma


- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği veya ilgili bölümlerinden mezun- Tercihen 2 yıl ve üzeri öğretmenlik deneyimi- İngilizce dilinde yüksek yeterlilik- İyi iletişim ve sunum becerileri- Öğrencileri motive edebilme ve onları teşvik etme yeteneği- Yaratıcı ve etkili ders planları oluşturma yeteneğiBemar Kariyer Okulu olarak, öğretmenlerimize rekabetçi bir maaş ve kapsamlı faydalar sunuyoruz. Ayrıca, öğretmenlerimizin profesyonel gelişimlerini desteklemek için sürekli eğitim ve gelişim fırsatları sunuyoruz.Eğer siz de öğrencilerin hayatlarında pozitif bir etki yaratmak ve onların dil becerilerini geliştirmek için tutkuluysanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Sakarya British Town Dil Okulları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder