İŞ İLANI DETAYI

Özel Asaf Okulları Derince Yaşam Kampüsü nde  2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında görevlendirilmek üzere İngilizce Öğretmenine ihtiyacımız vardır.


Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği lisans bölümünden mezun,İngilizce Öğretmenliği Pedagojik Formasyonuna sahip olmak kaydıyla İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık vb. lisans bölümlerinden mezun,Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlanmış,Eğitim teknolojilerini derslerinde severek uygulayan, akıllı tahta kullanımı bilgisine sahip,Öğretmenlik mesleğini seven,Takım çalışmasına yatkın, uyumlu,Teknolojik yenilikleri takip eden ve Microsoft Office programlarına hakim,İletişim gücü yüksek,Üretmeyi seven,Alanında en az 2 yıl deneyimli,Kurumumuzun misyonunu taşıyabilecek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli ASAF OKULLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder