İŞ İLANI DETAYI

Didim Birey Eğitim Kurumları olarak, eğitim sektöründe hizmet veren firmamızın bünyesinde görevlendirilmek üzere İngilizce Öğretmeni aramaktayız.


- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngilizce Dil Bilimleri veya ilgili bölümlerinden mezun,- İngilizceyi anadil seviyesinde konuşabilen,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- İletişim becerileri güçlü, öğrenci ve veli ilişkilerinde başarılı,- Eğitimde yenilikçi yaklaşımlara açık,- Takım çalışmasına yatkın,- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,- Pedagojik formasyonu olan.İş Tanımı:- İngilizce derslerini planlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek için etkinlikler düzenlemek,- Öğrencilerin ilerlemelerini izlemek ve değerlendirmek,- Eğitim materyallerini hazırlamak ve güncellemek,- Öğrencilere dil bilgisi, kelime bilgisi, konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerileri kazandırmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Aydın AYDIN DİDİM BİREY ÖZEL ÖĞRETİM KURSU İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder