İŞ İLANI DETAYI

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı Altın Kanatlar Havacılık Lisesinde görevlendirilmek üzere; “ İngilizce Öğretmeni ' aranmaktadırOkulumuz mesleki alanda en son bilgilerle donatılmış, insancıl ve bilimsel yaklaşımı ilke edinmiş, gelişen teknolojiyi takip eden, insanı seven, iletişim becerisine sahip, sağduyulu, havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu personeli yetiştiren, bununla birlikte uyguladığı yoğun sayısal müfredat program ile yüksek öğrenime geçişte hedefleri yüksek tutan, sanatsal ve sportif faaliyetlerde yetenekleri keşfederek bireylerin gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen bir eğitim-öğretim kurumudur.


Öğrenci iletişimi kuvvetli, Dinamik, Yenilikçi, Üretken, Sabırlı, Vizyon sahibi, Prezantabl, Takım çalışmasına yatkın, Kurum kültürüne sahip, Erkek adaylarımız için askerlik yükümlülüğünü tamamlamış,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Muratpaşa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya Balkar Özel Eğitim Öğretim Hiz San Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Öğretmen iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya , Edmeg Muratpaşa veya Edmeg Antalya Öğretmen gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Antalya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder