İŞ İLANI DETAYI

ERYAMAN DOĞRU CEVAP KURSU olarak, eğitim kadromuzu genişletmek ve öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim sunabilmek adına İNGİLİZCE Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.


Alanında en az 2 yıl deneyim sahibi, Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip, İletişim yeteneği güçlü, ekip çalışmasına yatkın, Yenilikçi, araştırmacı ve gelişime açık, Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen, Öğrenci ve veli ilişkilerinde başarılı, Alanı ile ilgili sınavlara hazırlık sürecinde deneyimli. Sorumluluklar İngilizce derslerini ilgili sınıflarda vermek, - Öğrencilerin bireysel ve grup çalışmalarını yönlendirmek, - Öğrencilerin İngilizce dersine olan ilgisini ve başarısını artırmak için etkinlikler düzenlemek,-Öğrencilerin sınavlara hazırlık süreçlerini yönetmek ve desteklemek, - Velilerle düzenli iletişim halinde olmak ve öğrenci gelişim raporları hazırlamak. DOĞRU CEVAP ERYAMAN KURS olarak, eğitimde fark yaratmayı hedefleyen, öğrencilerin yeteneklerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan bir ekibe katılmak isteyen adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Ankara DOĞRU CEVAP OKULLARI VE KURSLARI TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder