İŞ İLANI DETAYI

AMERICAN TIME DİL OKULLARI Bursa Nilüfer ve İstanbul Şirinevler şubelerinde görevlendirilmek üzere İngilizce Eğitim Koordinatörleri aranmaktadır.AMERICAN TIME LANGUAGE SCHOOLS We are looking for an Education Coordinator to be assigned to our Bursa Nilüfer and Istanbul Şirinevler branches.


Tercihan Üniversitelerin İngiliz Dili Edebiyatı, Amerikan Kültür ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği, Mütercim Tercümanlık İngilizce bölümlerinden mezun. Tercihen benzer pozisyonda deneyimli,Çok iyi derecede İngilizce bilen,Genel İngilizce ve Uluslararası Sınavlara hakim,Dil eğitimi alanındaki gelişmeleri güncel olarak takip eden,Öğretmen görüşmelerini, işe alımlarını ve Oryantasyon eğitimlerini verebilecek,Test, sınav, müfredat gibi eğitim materyalleri hazırlayabilecek,Eğitim kalitesini arttırmak adına çalışmalar yapabilecek. Preferably with experience in similar positionProficient in General English and International and local Examinations,Keeping up-to-date with the developments in the field of language education,Giving teacher interviews, recruitment and Orientation trainings,To be able to prepare educational materials such as tests, exams, curriculum,Will be able to work to improve the quality of education.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Pozisyon : Eğitmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Bursa AMERICAN TIME EĞİTİM VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder