İŞ İLANI DETAYI

Timko makine olarak sac işleme makineleri imalatlarını yapmaktayız.Bizimle birlikte iş hayatında başarıyı hedefleyen ekip çalışması ve aşağıdaki niteliklere uygun Üretim Mühenfisi pozisyonunda görevlendirilmek üzere:En az 1 yıl boyunca tezgah başında CNC, Freze, Torna aktif olarak görev almış, tercihen CAM bilen;Fabrikadaki imalat ve montaj süreçlerine fiili katkı sağlayacak,imalatlarda operasyon sırası oluşturacak adaylar aranmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe İmalat -Makine Mühendisliği yada Meslek Yüksekokulu Makine bölümünden mezun olmuş Esnek çalışma saatlerine uygun olan,vardiyalı çalışabilecek Karşılaşacağı mühendislik problemlerini çözmeye hevesli olan, Sorumluluklarını bilen gerektiğinde insiyatif kullanabilen, Çalışma ortamında çalışma arkadaşlarıyla ekip ruhu içerisinde çalışabilen, çözüm önerileri bulmada başkalarının fikirlerine saygılı, Kendisini anlaşılır, etkili ve özlü bir şekilde ifade edebilen Tercihen İngilizce bilen İki boyutlu teknik resimleri olan projelerin üç boyutlu modellerini Solidworks ortamında çizebilecek. Arge departmanından gelen üç boyutlu tasarım projelerindeki parçaların iki boyutlu teknik resimlerini; ilişkili oldukları parçalar da dikkate alınarak toleranslandırılıp ölçülendirebilecek, İşlenecek parçaların CAM kodlarını çıkarabilecek, MS Office Word, Excel, PowerPoint programlarını iyi derecede kullanabilen, Mekanik tasarım, üretim ve montajı hakkında bilgi sahibi olan,Bilgisayar kontrollü tezgahlar ve imalat makineleri hakkında bilgi sahibi olan,Yeni mezun ya da en az 2 yıl tecrübeli olan;Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, tercih sebebidir. adaylar aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 28- -40 (1.09.1996 - 6.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 28- -40 (1.09.1996 - 6.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HAMZAFAKIHLI MAH. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YAŞAR TETİKER BULVARI NO:16 KDZ. EREĞLİ EREĞLİ/ZONGULDAK ZONGULDAK / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : OZAN GÜNDÜZ Ünvan : PROJE YÖNETİCİSİ Telefon : 905077333302 E-posta : arge@timkomakine.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Zonguldak
İlçe : Zonguldak Ereğli
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905077333302
arge@timkomakine.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İmalat Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Zonguldak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Zonguldak, Edmeg Zonguldak Ereğli veya Edmeg Zonguldak İmalat Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Zonguldak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder