İŞ İLANI DETAYI

Günlük üretim planlarına uygun şekilde üretimlerin gerçekleştirilmesini sağlamak ve takibini yapmak,Üretimin hedeflenen kalite ve zamanda tamamlanmasını sağlamak,Üretim verimlilik analizleri ile zaman etüdleri yapmak,Üretim ekipmanları ile makinelerinin verimliliğini ve çalışmalarını denetlemek,Süreç iyileştirme, kayıp zaman ve fire analizleri yapmak,Makine ve ekipman ihtiyaçlarını belirlemek ve ekipmanların temin edilmesini sağlamak,Ürün devreye alma süreçlerine destek olmak,Üretimde karşılaşılan problemleri çözmek ve ilgili yöneticiye bildirmek,Üretim ile ilgili raporları düzenli ve hatasız şekilde tutmak,Kalite sisteminde devamlılığın sağlanması yönünde çalışmalar yapmak,İmalat personelinin sevk ve idaresini gerçekleştirmek,Yeni üretim teknolojileri ve makineler hakkında araştırmalar yapmak ve yönetimi bilgilendirmek,Üretim maliyetlerini düşürmek amacıyla çalışmalar yürütmek,Tüm imalat işlemlerinin Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatları ile kalite standartlarına bağlı olarak gerçekleşmesini sağlamak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeSözlü ve yazılı iletişim kanallarını etkili bir şekilde kullanabilmek,Analitik ve sonuç odaklı düşünme yeteneğine sahip olmak,Planlama ve organizasyon becerisi sergilemek,İş birliği ve takım çalışmasına yatkın olmak,Problemler karşısında çözüm üretmek,Planlama ve organizasyon becerisi sergilemek,İş disiplini ve sorumluluk bilinci yüksek olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKOVA MAH 5038. SOK NO:1 HENDEK SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , HENDEK , SAKARYA MERKEZ , ADAPAZARI , ERENLER , SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ZÜLAL BECEREN Ünvan : Telefon : 905437455954 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Hendek
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905437455954

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İmalat Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Hendek veya Edmeg Sakarya İmalat Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder