İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: İmalat ElemanıŞirket: SARAY BİSKÜVİ VE GIDA SANAYİ A.Ş.SARAY BİSKÜVİ VE GIDA SANAYİ A.ŞOlarak, büyüyen ekibimize katılmak üzere İmalat Elemanı arıyoruzGörevler:- Üretim hattında aktif olarak çalışmak- Üretim sürecinde kalite kontrol görevlerini yerine getirmek- Makine operasyonlarını gerçekleştirmek- Üretim hedeflerini karşılamak için ekip ile birlikte çalışmak- İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymak


- Tercihen gıda sektöründe deneyimli- Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek- Takım çalışmasına yatkın- Sorumluluk sahibi ve dikkatli- İş disiplini ve etiği olanBizimle birlikte çalışmak ve kariyerinizi geliştirmek istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın. SARAY BİSKÜVİ VE GIDA SANAYİ A.Ş. olarak, çalışanlarımızın yeteneklerini en iyi şekilde kullanabilecekleri ve geliştirebilecekleri bir ortam sunuyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında verilecektir. SARAY BİSKÜVİ VE GIDA SANAYİ A.Ş. olarak, fırsat eşitliği sağlayan bir işvereniz ve tüm adayları, yaş, cinsiyet, ırk, din, cinsel yönelim, engellilik durumu veya korunan gazilik durumu ne olursa olsun, değerlendiriyoruz. SARAY BİSKÜVİ VE GIDA SANAYİ A.Ş. olarak, işe alım sürecimizde adayların niteliklerine ve deneyimlerine dayalı olarak seçim yapmaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kırklareli SARAY BİSKÜVİ VE GIDA SANAYİ A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları