İŞ İLANI DETAYI

OPERASYON ve planlama problemlerini tanımlamak ve çözümlemek için üretim, satınalma ve depo departmanları ile iş birliği yapmakPersonel sorunları ve yükleme araçları arızaları dahil olmak üzere, operasyon sırasında ortaya çıkan problemlerin giderilmesi sağlamakOperasyon evraklarını organize etmek, günlük üretim planlarını hazırlamak, günlük etiketlerin uçağın istemiş olduğu Catering Order’a göre hazırlanmasını sağlamakYapılan işin takibi sırasında, şirketimizin menfaatleri düşünülerek, hata payı kalmayacak şekilde en doğru planlamanın yapılmasını sağlamak


İyi derecede İngilizce bilenTüm birimlerle koordinasyon içerisinde çalışabilme.İletişim kabiliyeti yüksek personeller arası ve uçak içi memurlar ile iletişim kurabilecek İşin takip edilmesi ve sürecin doğru ilerlemesini sağlayabilecek, problemler karşısında çözüm üretebilecekErkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmakErkek - Bayan adaylar için en az ‘ B ‘ sınıfı ehliyete sahip olmak , aktif araç kullanabilen, tercihen SRC & Psikoteknik belgelerine sahipHavalimanı Otoritesi işe alımda adli kayıtları inceleyerek alım yapmakta olup, adayların adli kayıtlarının pürüzsüz olması alım kriterlerinde etkili olacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çubuk
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çubuk gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder