İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın İhracat bölümünde görevlendirilmek üzere, ''İhracat Operasyon Elemanı'' takım arkadaşı arıyoruzİŞ TANIMI İhracat müşterilerinin sipariş alımından sevkiyat aşamasına kadar tüm süreçlerin takibini yapmak, Tamamlanan işlemlerin kontrolünü yaparak raporlamak ve arşivlemek.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, İhracat Operasyon konusunda 2 yıl tecrübeli, İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı ve bunu müşteri yönetimine pozitif yansıtabilen, Analitik düşünebilen, planlama ve organizasyon becerisi gelişmiş, Ms Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, Müşteri, kalite ve süreç odaklı çalışacak, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, Şirketi temsil yeteneğine sahip, sonuç odaklı, sorgulayıcı ve analitik bakış açısına sahip, Planlama ve takip yönü kuvvetli, sorumluluk alabilecek, İhracat Operasyon Elemanı takım arkadaşı arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şehitkamil
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Gaziantep Özsanat Plastik Ambalaj Sanve Tic A.Ş İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep , Edmeg Şehitkamil gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Gaziantep İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder