İŞ İLANI DETAYI

HADIMKÖY DE ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI YAPAN ŞİRKETİMİZDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE İHRACAT OPERASYON ELEMANI ARAYIŞIMIZ VARDIR.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Uluslararası nakliye işinde minimum 2 yıl tecrübeli En az B1 seviyesinde İngilizce dil bilgisine sahip Hızlı çözümleme yeteneği olan Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen tercihen nakliye programı kullanmış adayların değerli başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenyurt
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Oskar Lojistik ve Taşımacılık Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Esenyurt gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)