İŞ İLANI DETAYI

Ofis günlük işleyişini düzenlemek ve idari destek sağlamakDoküman ve veri yönetimini yapmak, dosyalama sistemini organize etmekOfis tedariklerini takip etmek ve gerekli siparişleri vermekToplantı ve seyahat düzenlemelerini gerçekleştirmekİdari prosedürlerin uygulanmasını denetlemek ve geliştirmekBaşvuru İçin: Başvurularınızı ik@aslangumruk.com adresine özgeçmişinizi gönderebilirsinizASLAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ olarak, kariyer gelişiminize destek olacak çeşitli eğitim ve gelişim fırsatları sunuyoruz.Rekabetçi maaş ve yan haklar.Dinamik ve destekleyici bir çalışma ortamı.


İletişim Ve İfade YeteneğiNOT:İlana başvur dedikten sonra firma ile iletişime geçiniz . Tercihen üniversite mezunu, tercihen İdari Bilimler, İşletme veya ilgili alanlardaİdari işler alanında en az 2 yıl deneyimMS Office programlarına hakim ve bilgisayar bilgisine sahipGüçlü iletişim becerileri ve dikkatli çalışma yeteneğiHaftada 6 gün mesaiBaşvuru İçin: Başvurularınızı ik@aslangumruk.com adresine özgeçmişinizi gönderebilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞERİFALİ MAH.ALPTEKİN CAD.NO:28/1-2-3 ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , ÜSKÜDAR , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : BURCU ÇAVUŞOĞLU Ünvan : Telefon : 902165266060 E-posta : ik@aslangumruk.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902165266060
ik@aslangumruk.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.