İŞ İLANI DETAYI

MLPCARE Genel Merkezimizin İdari İşler Direktörlüğü nde istihdam edilmek üzere İdari İşler Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadırGENEL NİTELİKLERTercihen Üniversitelerin Sağlık Yönetimi, İşletme, İktisat bölümlerinden mezun,Sağlık sektöründe olmak üzere alanında en az 8 yıl deneyimine sahip,Hastane ve Otelcilik süreçlerine hâkim,Office programlarına hakim,Organizasyon yeteneği ve problem çözme yeteneği yüksek,Ekip çalışmasına yatkın ve Hizmet Sunucu yönetimi deneyimi olan,Dinamik bir çalışma ortamının gerektirdiği temel esnekliğe sahip,Sonuç ve çözüm odaklı, detaylara hakim, analitik, planlama ve takip yönü kuvvetli.BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN VERİLEN MAİL ADRESİNE CV GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.


Dışarıdan sağlanacak olan hizmetlerin belirlenmesi ve kurumun çıkarları gözeten sözleşmelerin yapılması,Marka değerine uygun hizmet sunum kalitesinin oluşturulması,Hasta odaklılık, çalışan odaklılık ve doktor odaklılık prensipleri doğrultusunda maksimum memnuniyet ile hizmet sunumunun yapılması,Direktörlüğün çıktılarını takip ve analiz edilmesi,Grup genel bütçesine uygun planlamalar yapılması ve takip edilmesi.Grup genelinde hizmetin sunulması sırasında kullanılan ürünlerin tekstil, buklet, temizlik malzemesi vs standartlarının belirlenmesi ve bu standartlar doğrultusunda hizmet sunumunun taleple uyumlu yapılması.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Eyüpsultan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Eyüpsultan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.