İŞ İLANI DETAYI

İnşaat alanında hizmet veren firmamız için Bilgisayarda 3D çalışma konusunda tecrübeliKadın-ErkekLisans Mimarlık Fakültesi mezunu22-45 yaş aralığındaTasarım yeteneği yüksekSaha ve işin imalat kısmına meraklı,Hayal gücü yüksek, yaratıcı çizimler yapabilen ve zaman yönetimi güçlüAraştırmacıEn az 3 yıl mimari uygulama projesi deneyimine sahipYüksek malzeme bilgisine sahipMimari çizim programlarını ileri derecede kullanabilen 3D Max, Lumion, Sketch Up, AutoCADOfis disiplini olan ve ekip çalışmasına yatkın iş arkadaşları aramaktayızÇalışma gün ve saatlerimiz:09:00-18:00Yemek var, Servis yok.Yol ücreti verilecektir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Sapanca
Pozisyon : Mimar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mimar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Sapanca veya Edmeg Sakarya Mimar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder