İŞ İLANI DETAYI

Demonte Mobilya üretimi yapan hem yurtiçi satışı hemde ihracatı konusunda faaliyet gösteren AYDIN ilinde bulunan fabrikamızda görev yapacak iç mimar arayışımız bulunmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin tercihen iç mimar,mimarlık,ilgili teknik ressam;mobilya dekorasyon teknikeri ve endüstriyel tasarımcı bölümlerinden mezun;3DMax,PHOTOSHOP, SKETCHUP programlarını çok iyi kullanabilen,kavramsal tasarım ve analitik düşünme yetisine sahip,CorelDRAW ,Autocat ,Blender ,V-ray collection programını kullanabilen;Corona renderer ,Cantasia ve Adobe affet effect benzeri programlar ile görselleştirme yapabilen;Mobilya tasarımı konusunda tecrübe sahibi olan;Arge faaliyetlerinde tasarım ve çizim yeteneğini kullanabilen;Takım ile çalışma tecrübesine sahip,takım ruhu yetkinliğinde olan;Problem çözme yeteneğine sahip karşısındakini beklentilerini algılayabilen;İnsan ilişkileri kuvvetli,iletişim gücü yüksek;Tercihen ingilizce bilgisine sahip;Aktif araç kullanabilen;İç mimar çalışma arkadaşları aranmaktadır.ilgilenen adayların portfolyalarını iletmeleri rica olunur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (20.06.1999 - 22.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (20.06.1999 - 22.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Mimarlık Fakültesi,Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Lisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ASTİM ORGANİZE SANAYİ BÖL. TEPECİK BULV. NO:26 EFELER AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AYDIN MERKEZ , EFELER , TORBALI İrtibat Bilgileri : İsim : Berrin Sunal Ünvan : insan kaynakları Telefon : 905318882009 E-posta : insankaynaklari@aymobsan.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Mimar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905318882009
insankaynaklari@aymobsan.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder