İŞ İLANI DETAYI

İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda; araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereksinimlerine uygun olarak aşağıdaki görevleri ve işlemleri yerine getirir.1. Fren balatası imalatında hammaddeyi pişirme.2. Pişirilen hammaddeyi sıcak ve soğuk preslerde şekillendirme kalıplama.3. Preslenen balataları istenilen ölçüde kesme.4. Kesilen balatalar üzerine matkapla istenilen ölçülerde delik açma.5. İmalattan çıkan balataların üzerindeki kaba ve çapaklı kısımları taşlama tezgahında taşlama yapma.Bu görevler ve işlemler, işletmenin genel çalışma prensipleri ve gereklilikleri doğrultusunda yapılmaktadır. İşçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine uygun şekilde gerçekleştirilmekte ve üretimin verimliliği ve kalitesini sağlamaya yönelik olarak yapılmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Hammadde tedariğini depodan sağlamakla sorumludur. Hammadde kontrolü ve uygun alana taşınmasından sorumludur. İş talimatlarına uygun şekilde makine kullanır ve günlük otonom bakımlarını yapmak. Hammadde dolumunu otomatik ve manuel olarak gerçekleştirmek. 5S düzenine uygun bir şekilde çalışmak. PMI kullanımı ve Excel veri girişlerini yapmak. Kompozit karışım arabalarının ve kasaların dolumunu, kontrolünü sağlamak. Ürün tanıtım kartını doldurmak. Gözle kalite kontrol yapmak ve hatalı ürünleri hurda kasasına koymak. Ürünlerin bir sonraki işleme geçmesi için takım liderine yardımcı olmak. Takım liderine yardımcı olmak. Çalıştığı makinenin günlük otonom bakımı, temizliği ve kontrolüyle sorumludur. Manuel makine kullanımı ve PLC ekran kontrolünü yapmak. Manuel transpalet kullanımı gerçekleştirmek. Üstlerinin verdiği görevleri yerine getirmek. Üstlerinin verdiği plana göre hareket etmek. Günlük üretim rapor formunu doldurmak. Üretime başlamadan önce numune almak. İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun çalışmak. Tercihen iş tecrübesi olmak. El becerisi yüksek ve kalite bilincinde olmak. 3 vardiya sisteminde çalışabilmek. Dinamik ve ekip çalışmasına yatkın olmak. Seri üretim temposuna ayak uydurabilmek. Tercihen lise mezunu olmak. 5S düzeninde çalışabilmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 21- -55 (19.04.2003 - 21.03.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇERKEŞLİ OSB. MAH. İMES SANAYİ SİTESİ 6. CAD. NO 9 DİLOVASI KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : Ferhat Kerem Karakaş Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905427893468 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905427893468

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kocaeli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder