İŞ İLANI DETAYI

Muğla, Menteşe'de Genel Cerrahi muayenehanesinde hekimle birlikte tam zamanlı çalışacak, hasta telefonlarını karşılayarak randevuları düzenleyecek, hastaları karşılayıp uygun şekilde ağırlayacak, muayenehanenin genel düzeninden sorumlu olacak, cerrahi işlemlerde yardımcı olacak, temel hasta bakımını bilen sağlık personeli alınacaktır.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıNitelik ve Beceriler Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı DilAranan Nitelikler:Hemşirelik, Sağlık Memurluğu, Hemşire Yardımcılığı, Sağlık/Anestezi Tekniker/Teknisyenliği bölümlerinden mezun,Hasta ilişkilerinde başarılı, iletişim becerileri güçlü, güler yüzlü,Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi,Düzenli, iş ahlakı yüksek, İlgilenen adayların özgeçmişlerini ve motivasyon yazılarını iletmeleri rica olunur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 21- -60 (5.04.2003 - 27.03.1964 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞEYH MAH. CUMHURİYET CAD. 3/16 ANIT APT. MENTEŞE MUĞLA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MUĞLA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Seren Güzelel Ünvan : Hemşire Telefon : 905323498119 E-posta : drkayilioglu@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17250 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323498119
drkayilioglu@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder