İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIMedical Park Yıldızlı Hastane Kompleksi'mizde görevlendirilmek üzere; Hemşirelik bölümlerinden mezun,Kadın veya erkek,Branşı ile ilgili gelişme ve yenilikleri takip eden,Eğitim ve gelişime açık,Hasta memnuniyeti ve hizmet kalitesi odaklı bir anlayışa sahip,Ekip çalışmasına yatkın,Dinamik bir çalışma ortamının gerektirdiği temel esnekliğe sahip,Trabzon‘da ikamet eden veya edebilecek olan,'Hemşire' arayışımız bulunmaktadır.NOT: İnternet üzerinden ilana başvuracak adayların ilana başvuru yaptıktan sonra ilandaki iletişim bilgilerinden işverenle iletişime geçmesi gerekmektedir. İlana başvuru yapan adayları işyerine giderek yüzyüze görüşme yapması gerekir.


İşin tanımında yer alan genel niteliklere sahip olmak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YILDIZLI MAH. SAHİL YOLU CAD. NO: 46 AKÇAABAT TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : TRABZON İrtibat Bilgileri : İsim : Coşkun SARI Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Trabzon MLP SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder