İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin ya da Sağlık Meslek Liselerinin hemşirelik bölümünden mezunMuğla ilinde ikamet eden yada edebilecek olan.Hasta odaklı hizmet anlayışına ve memnuniyetine önem veren.İletişime ve yeniliklere açık.Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek.Ekip çalışmasına uyumlu, iletişim becerileri güçlü.Disiplinli ve sorumluluk sahibi, Çalışma arkadaşları arıyoruz.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin ya da Sağlık Meslek Liselerinin hemşirelik bölümünden mezun. Muğla ilinde ikamet eden yada edebilecek olan.Hasta odaklı hizmet anlayışına ve memnuniyetine önem veren.İletişime ve yeniliklere açık.Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek.Ekip çalışmasına uyumlu, iletişim becerileri güçlü.Disiplinli ve sorumluluk sahibi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın Erkek Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Lisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÖTEKLİ MEVKİİ MARMARAİS YOLU ÜZERİ / MUĞLA MERKEZ MUĞLA MENTEŞE MUĞLA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MENTEŞE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : HASAN BAŞ Ünvan : İŞ VE MESLEK DANIŞMANI Telefon : 905557628331 E-posta : hasan.bas@iskur.gov.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Menteşe
Pozisyon : Hemşire
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905557628331
hasan.bas@iskur.gov.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Hemşire iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg Menteşe veya Edmeg Muğla Hemşire gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder