İŞ İLANI DETAYI

Doktor kliniğinde çalışmak üzere;En az 1 yıl hastane yada tıp merkezinde aktif olarak mesleğinde çalışmış, damar yolu ve kan alma konusunda kendine güvenen, Çalışmaya İstekliHemşire - ATT yada Anestezi Teknikerliğinden mezunBaşvuru için uygun adaylar, detaylı CV lerini drbanuky@gmail.com mail adresine gönderebilir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe- Ödemiş ' de ikamet eden,- İlgili bölümlerden mezun- TECRÜBELİ Staj hariç- İnsan ilişkileri ve diksiyonu iyi- Öğrenmeye ve Çalışmaya istekli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Ödemiş
Pozisyon : Hemşire
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Hemşire iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg ÖDEMİŞ veya Edmeg İzmir Hemşire gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder