İŞ İLANI DETAYI

İzmir Genetik, Kadın Doğum, Yeni Doğan, İç Hastalıklar, Dermatoloji, Kardiyoloji ve Onkoloji alanında birçok ileri teknolojik Genetik Testi ülkemize, gerekli uzmanlık ve hassasiyet ile kazandırmayı amaçlamaktadırYurt dışında Chicago, New York ve Londra da faaliyetleri bulunan firmamız yeni nesil genetik testlerin gerekli uzmanlık dahilinde ülkemize kazandırılması için büyük çaba sarf etmektedirİZMİR ve ANKARA'da hasta ilişkileri, örnek alımı ve takibi için çalışma arkadaşları aramaktayızAdaylar ön elemeyi geçmeleri halinde bireysel görüşmeye çağrılacak ve aramıza yeni katılan arkadaşlar 3 günlük yoğun bir eğitim programının ardından hasta ilişkileri uzmanı ve hemşire çalışma arkadaşlarımızın arasına katılacaktırBaşvuru için Genetik alanında önce bir eğitim çok faydalı olmakla birlikte, iş için gereklilikler arasında bulunmamaktadırTestlerimiz ile ilgili detaylı eğitim verilecektirİnsan moleküler genetiği, Yeni Nesil Genetik Testler alanında kendini geliştirmek isteyen adaylara öncelik verilecektir.


Sağlık Teknikerliği, Hemşirelik, Laboratuvar Teknikerliği veya ilgili bölümlerden mezun Kan alma sertifikası/eğitim/deneyimine sahip olan, İletişim ve muhakeme becerileri gelişmiş, Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, İkna kabiliyeti yüksek, Analitik ve hasta odaklı düşünebilen, Gerekli eğitimleri aldıktan sonra genetik testleri için gerekli ileri teknolojik bilgiye hakim olabilecek, Orta-İleri düzeyde İngilizce okuma/anlama yeteneğine sahip, Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim konularında deneyimli ve uyumlu çalışabilecek, B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, çalışma arkadaşları aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Konak
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir İzmir Genetik Araştırma ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Hemşire iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir , Edmeg Konak veya Edmeg İzmir Hemşire gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İzmir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder