İŞ İLANI DETAYI

Lise, tercihen lisans hemşirelik bölümü mezunu, Yoğun Bakım ve Yenidoğan Yoğun Bakım ünitesinde görevlendirilmek üzere, Tercihen 1 yıl deneyimli veya yetiştirilmek üzere Hasta güvenliği ve hasta memnuniyetini ön planda tutan, Tüm branşlar ile ilgili gelişime açık ve yenilikleri takip eden, Mesleki gelişimine önem veren, yenilikleri takip eden hemşire olarak görev yapacak arkadaşlar arıyoruzHastanemizin yanında sadece kadın çalışanlarımız için lojman imkanımız bulunmaktadır.


Takipçi, problemleri hızlı ve etkin çözebilme yeteneğine sahip,Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinebilecek,Öğrenmeye açık, ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibiMS Office programlarına hakim,Hastane otomasyon sistemlerine aşina, tercihen Pusula sistemini bilen ekip arkadaşı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 19- -40 (30.04.2005 - 1.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 19- -40 (30.04.2005 - 1.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜZELTEPE MAH. ZÜBEYDE HANIM CADDESİ NO:15 ÇENGELKÖY ÜSKÜDAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : Merve Meğrili Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905324059935 E-posta : ik@mediviahospital.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324059935
ik@mediviahospital.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!