İŞ İLANI DETAYI

KURUMUMUZDA SAĞLIK PERSONELİ OLARAK ÇALIŞACAK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ.Ekip çalımasına uygun güler yüzlü yaşlı ve engellilerle birlikte olmayı seven çalışma arkadaşı arıyoruz.Çalışma Saatleri: 2 Vardiyalıdır08:00-20 ve 20:00 - 08:00 arasındadır.Uludağ üniversitesinden iş yerine kadar servis vardır.“İŞ ARAYAN DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ”


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması“İŞ ARAYAN DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ”


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KURTULUŞ MAH. MİLLET CAD. NO:14 GÖÇMEN KONUTLARI NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : BURSA İrtibat Bilgileri : İsim : DENİZ DERE Ünvan : Telefon : 905494412204 E-posta : bilgi@atabakımmerkezi.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905494412204
bilgi@atabakımmerkezi.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder