İŞ İLANI DETAYI

Kuruluşumuzun Sağlık Servisi nde çalışmak üzere tam zamanlı hemşire-hemşire yrd.-sağlık teknikeri aranmaktadır.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıEngelli Bireylerle iletişim kurabilecek ve görev tanımına uyacak takım çalışmasına uygun ekip arkadaşları arıyoruz


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 18- -46 (23.08.2006 - 26.07.1978 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -46 (23.08.2006 - 26.07.1978 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KURUÇAY MAH.ŞAKAYIK SOK.NO:33/1 MERKEZ/BOLU BOLU MERKEZ BOLU / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hüseyin ÖZTÜRK Ünvan : Müdür Yardımcısı Telefon : 905052744577 E-posta : info@dilay.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Personel Motivasyon Etkinlikleri En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bolu
İlçe : Bolu Merkez
Pozisyon : Hemşire
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905052744577
info@dilay.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Hemşire iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bolu ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bolu, Edmeg Bolu Merkez veya Edmeg Bolu Hemşire gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bolu ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder